IJburg in Beeld

IJburg in Beeld

 17,95

Een boekje met de leukste en bijzonderste tekeningen en afbeeldingen van IJburg, zoals Donovan Spaanstra dit stadsdeel van Amsterdam ziet en afbeeldt.

ISBN 978-82-692168-6-8
Afmetingen: 21x21cm
Paginas: 32, full colour

Artikelnummer: 9788269216868 Categorie:

Beschrijving

Maak kennis met IJburg, een moderne en levendige wijk gelegen aan de oever van het IJmeer in Amsterdam! Met zijn unieke architectuur, bruisende gemeenschap en verbinding met het water, is IJburg een ware must-see bestemming.

IJburg, ooit een ambitieus project om nieuwe woonruimte te creëren in Amsterdam, is uitgegroeid tot een bloeiende gemeenschap die het beste van het stadsleven en de rust van de natuur combineert. Het opvallende kenmerk van deze wijk is de eigentijdse architectuur, met zijn strakke lijnen, moderne gebouwen en unieke ontwerpen.

Maar dit boekje gaat verder dan alleen gebouwen. De tekeningen weerspiegelen de levendige sfeer en de gemeenschapszin van IJburg. Kijk door de ogen van Donovan Spaanstra naar de bruisende markten, gezellige cafés en culturele evenementen die de wijk tot leven brengen. De taferelen ademen de energie en kleurrijkheid van IJburg, en nodigen je uit de charme en veelzijdigheid van IJburg in Amsterdam te ontdekken.